• Reciente
Flamingos and Flowers Lunch Bento Box cu curea reglabilă modernizată, recipient reutilizabil pentru scurgeri de scurgere, BPA Free, Fashion 2 Tiers, potrivit pentru picnicurile din tabăra școlii de birou.

Flamingos and Flowers Lunch Bento Box cu curea reglabilă modernizată, recipient reutilizabil pentru scurgeri de scurgere, BPA

RON 108.27
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Cutie reglabilă cu curea și scurgeri : Această cutie de prânz are cureaua reglabilă și elastică recent modernizată, realizată din cârpă de înaltă calitate pentru a ține cutia (sau cutia) în mod stabil și strâns. Nu va fi dezlănțuit nici după utilizarea îndelungată. SAFE & Healthy : Acest prânz Bento Box adoptă materiale PP de calitate alimentară de înaltă calitate (fără BPA) pentru a asigura cea mai mare siguranță standard. Poate fi folosit cu încredere. Portabil și ușor de utilizat : ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți să ducă mâncare la școală, birou, pentru excursie scurtă, picnic sau oriunde. De asemenea, este sigur pentru utilizarea cu microunde, mașina de spălat vase și congelatorul. Design elegant și practic : Această cutie de prânz este concisă în culori (din lemn de înaltă calitate) și prezintă un mare simț al designului, foarte unic și elegant. O să -l iubești la prima vedere. Garanție de satisfacție 100 % - Containerele preparate cu pungi și tacâmuri este reutilizabilă și are un serviciu de 30 de zile. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Tăietoare și betisoare din lemn premium-Ca un restaurant în buzunar, setul de tacâmuri face prânzul fără efort. Include : un cuțit din lemn, furculiță, lingură, accesorii perfecte pentru comoditatea dvs. Petes.Versatile Double Decker Masă - Utilizați cutii Bento cu strat dublu cu divizoare reglabile pentru prepararea alimentelor. Faceți un singur strat savuros sau folosiți-l ca recipient cu salată/sandwich și faceți al doilea strat dulce cu fructe sau desert pentru prânz. Fie Pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie. Potrivit pentru multe ocazii : în aer liber / muncă / școală / depozitare. Având în vedere și fă -o un ajutor bun în bucătăria ta și bucură -te de prânzul de casă oriunde, oricând!.

Caracteristici detaliate

Produse similare