• Reciente
Cablul microusb de încărcare rapidă rapid funcționează compatibil cu Samsung S6312 este permite viteze de încărcare rapidă!

Cablul microusb de încărcare rapidă rapid funcționează compatibil cu Samsung S6312 este permite viteze de încărcare rapidă!

RON 3.33
Cantitatea de bunuri
Prezentare

✅ Proiectat profesional pentru a fi compatibil cu cablul Samsung S6312 utilizează tehnologie de încărcare rapidă și rapidă!. ✅ Tirat de cabluri care nu funcționează sau se rupe, acest cablu flexibil ABS cu impact ridicat este durabil și încărcă rapid compatibil cu ușurința ta de minte. ✅ Săvăși durata de viață a bateriei și timpul de încărcare folosind sistemul automat de încărcare digitală integrat de acest cablu. ✅ Nu -l în continuare, depozitați -l, călătoriți ușor, în timp ce aveți în continuare protejate cu sarcina grea și cea mai bună tub sigilată cu presiune. ✅*Cumpărați acum - cea mai nouă versiune disponibilă acum!*. ✅ Proiectat profesional pentru a fi compatibil cu cablul Samsung S6312 utilizează tehnologie de încărcare rapidă și rapidă!. ✅ Tirat de cabluri care nu funcționează sau se rupe, acest cablu flexibil ABS cu impact ridicat este durabil și încărcă rapid compatibil cu ușurința ta de minte. ✅ Săvăși durata de viață a bateriei și timpul de încărcare folosind sistemul automat de încărcare digitală integrat de acest cablu. ✅ Nu -l în continuare, depozitați -l, călătoriți ușor, în timp ce aveți în continuare protejate cu sarcina grea și cea mai bună tub sigilată cu presiune. ✅*Cumpărați acum - cea mai nouă versiune disponibilă acum!*. ⚡ Fast Charging Quick Micro USB Cablul funcționează compatibil cu Samsung S6312 este de 5ft 1,5m Permite viteze de încărcare rapidă cu noi încărcături cu un cablu de date 2.0 de date cu 5 A/5.000 de viteze de alimentare cu ușurință! ✅specificări : ● scurt, portabil, nu va intra în cale. Excelent pentru călătorii sau pentru adăugarea stațiilor de încărcare și a stațiilor de lucru. ● Suporturi de cablu care funcționează pentru USB Quick Charge 2.0 și MICROUSB FAST încărcare 2.0, ceea ce maximizează funcționalitatea USB existentă, oferind mai multe dispozitive compatibile cu energie. Călătorie și depozitare. ● Acest cablu de 3ft/1 Meter a calității mai mari decât standardul inițial, ceea ce face ca accesul la ieșire să fie mai puțin voluminos și greoi. ● Luați în considerare să obțineți unul pentru casă, birou și călătorie, astfel încât să fiți întotdeauna o taxă rapidă. ● Ratele de încărcare sunt Garantat până la 25 de wați, 15 volți, 12amp, Quick Charge 2.0 și UL listate și conforme ✅extra Caracteristici : ● Ce este micro USB? Un port micro USB este în prezent cel mai obișnuit adaptor și este utilizat de aproape un deceniu. Are un adaptor unghiular și poate fi utilizat doar într-o singură cale, spre deosebire de USB Type-C. ● Cum știu ce încărcător USB sau achiziție de cablu? Încercarea de a determina vizual conectorul USB corect poate duce la eroare. ● Asigurați-vă că este selectat conectorul USB corect, vă rugăm să consultați compatibil cu manualul de utilizare online sau de copiere a dispozitivului dvs. Cabluri și încărcătoare USB compatibile înapoi.

Caracteristici detaliate

Produse similare