• Reciente
Alremo Huangxing - jucărie pentru pisici, mâncare 慓 慓 ball pentru pisici rade, accesoriu profesional pentru animale de companie, pentru pisica acasă durabilă

Alremo Huangxing - jucărie pentru pisici, mâncare 慓 慓 ball pentru pisici rade, accesoriu profesional pentru animale de companie,

RON 84.40
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Proiectare reglabilă a găurilor de scurgere, ajustare în trei etape, în funcție de nevoile animalelor de companie. Fabricat din material ABS de grad alimentar, acesta poate fi folosit de mai multe pisici în același timp. Poate fi balansat înainte și înapoi cu o apăsare ușoară pentru a atrage interesul și curiozitatea pisicii. Cu blocuri grele pe partea de jos a jucăriei, astfel încât pisica nu va cădea în momentul în care se va juca. Împingeți să scurgeți mâncare, încetiniți viteza de mâncare a pisicii și lăsați pisica să se distreze. Proiectare reglabilă a găurilor de scurgere, ajustare în trei etape, în funcție de nevoile animalelor de companie. Fabricat din material ABS de grad alimentar, acesta poate fi folosit de mai multe pisici în același timp. Poate fi balansat înainte și înapoi cu o apăsare ușoară pentru a atrage interesul și curiozitatea pisicii. Cu blocuri grele pe partea de jos a jucăriei, astfel încât pisica nu va cădea în momentul în care se va juca. Împingeți să scurgeți mâncare, încetiniți viteza de mâncare a pisicii și lăsați pisica să se distreze. Caracteristică : 2. Poate fi balansat înainte și înapoi cu o apăsare ușoară pentru a atrage interesul și curiozitatea pisicii.3. Fabricat din material alimentar 慻 慻 慻 慻 慻 慻 慻 慻 慻 rade material, acesta poate fi folosit de mai multe pisici în același timp.4. Proiectare reglabilă a găurilor de scurgere, ajustare de trei ani, în funcție de nevoile PET.5. Împingeți -vă să scurgeți mâncare, încetiniți viteza de mâncare a pisicii și lăsați pisica să se distreze. Specificare : Tipul articolului : Scurgerea alimentelor Toymaterial : Abuse : Cat Sceking Food and Playingize : Aprox. 155x100mm / 6.1x3.9inpackage List : 1 x Scurgeri alimentare JOY2 X BALLNOTE : 1. Vă rugăm să permiteți eroare de 0 - 1 inch din cauza măsurării manuale. Vă mulțumim pentru înțelegere.2.Monitorii nu sunt calibrați la fel, culoarea articolului afișată în fotografii poate fi ușor diferită de obiectul real. Vă rugăm să luați cel real ca standard.3. Este recomandat să jucați timp de 20-30 de minute de fiecare dată pentru pisică. Jocul prea mult timp va depăși puterea fizică a pisicii.

Caracteristici detaliate

Item Type:
Leakage Food Toy
Material:
ABS
Uses:
Cat leaking food and playing
Size:
Approx. 155x100mm / 6.1x3.9in
Package List:
1 x Leakage Food Toy:
2 x Ball:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.It is recommended to play for 20‑30 minutes each time for the cat. Playing for too long will overdraw the cat鈥檚 physical strength. :

Produse similare