• Reciente
Zipre metalice VOC pentru cusut,#3 Gold Y dinți cu fermoar lung, în vrac, 5 metri tapițerie cu bandă neagră, cu 10 fermoar pentru a cusut meșteșuguri.

Zipre metalice VOC pentru cusut,3 Gold Y dinți cu fermoar lung, în vrac, 5 metri tapițerie cu bandă neagră, cu 10 fermoar

RON 21.32
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Dimensiunea produsului : #3 Zippers metalice de la curte în vrac. SPECIAL CUT Ușor pentru cusut uscat și lavabil. Cantitate : pachet de 5 metri cu fermoar greu pentru cusut cu 10 tracțiune cu fermoar frumos și puternic. Culori : Culoarea dinților cu fermoar este aurii cu bandă cu fermoar negru. Material : vrac cu fermoar metalic sunt confecționate cu bandă cu fermoar de înaltă calitate, mai groasă și cu fermoar uimitori de metal și sunt certificate prin inspecție internațională, care este durabilă și robustă de utilizat. Ablicare largă : Puteți face acest lucru pentru meșteșugurile, îmbrăcămintea, decorarea costumelor și așa mai departe. Dimensiunea produsului : #3 Zippers metalice de la curte în vrac. SPECIAL CUT Ușor pentru cusut uscat și lavabil. Cantitate : pachet de 5 metri cu fermoar greu pentru cusut cu 10 tracțiune cu fermoar frumos și puternic. Culori : Culoarea dinților cu fermoar este aurii cu bandă cu fermoar negru. Material : vrac cu fermoar metalic sunt confecționate cu bandă cu fermoar de înaltă calitate, mai groasă și cu fermoar uimitori de metal și sunt certificate prin inspecție internațională, care este durabilă și robustă de utilizat. Ablicare largă : Puteți face acest lucru pentru meșteșugurile, îmbrăcămintea, decorarea costumelor și așa mai departe.

Caracteristici detaliate

Produse similare