• Reciente
Yeepsys Bobby Pins, set de păr de păr 50 de numere, pini de păr premium pentru copii, fete și femei, excelent pentru toate tipurile de păr (6cm)

Yeepsys Bobby Pins, set de păr de păr 50 de numere, pini de păr premium pentru copii, fete și femei, excelent pentru toate

RON 4.04
Cantitatea de bunuri
Prezentare

【Design fără alunecare】 : Clipurile de păr Snap sunt confecționate din metal de înaltă calitate nu ți-ar aluneca ușor din păr și, de asemenea, îți pot păstra bretonul de pe față, îți face părul să pară curat și să economisești timp de bretele de păr dezordonate. 【Clipuri de păr robuste】 : din aliaj metalic, aceste clipuri de coafură sunt durabile și rezistente, nu se estompează ușor sau se decojesc, le face luminoase și atractive. 【Ocazie pe scară largă : Cu designul lor simplu și de modă, le-ai putea purta când mergi la serviciu sau la școală, faci sport, petrecere, ceremonie, călătorii, stai. este foarte potrivit pentru copii, adolescenți, fete și femei. 【Ultimul design de modă】 : designul simplu și modelele la modă nu numai că îți înfrumusețează coafura, dar evidențiază și trăsăturile faciale rafinate, realizând un temperament elegant și dulce, făcându -te mai fermecător și mai romantic. Acestea pot fi potrivite cu aproape orice îmbrăcăminte, iar culoarea și culoarea părului se potrivesc și mai mult. 【Cadou minunat】 : Este un cadou minunat ca cadou de Crăciun, cadou de Halloween, cadou de ziua de naștere sau pentru genți bune pentru petrecere. De asemenea, convenabil pentru utilizarea zilnică. Convenabil pentru depozitare și excelent ca cadou de ziua de naștere, cadou de Crăciun, cadou de Anul Nou sau genți bune pentru petreceri. 【Design fără alunecare】 : Clipurile de păr Snap sunt confecționate din metal de înaltă calitate nu ți-ar aluneca ușor din păr și, de asemenea, îți pot păstra bretonul de pe față, îți face părul să pară curat și să economisești timp de bretele de păr dezordonate. 【Clipuri de păr robuste】 : din aliaj metalic, aceste clipuri de coafură sunt durabile și rezistente, nu se estompează ușor sau se decojesc, le face luminoase și atractive. 【Ocazie pe scară largă : Cu designul lor simplu și de modă, le-ai putea purta când mergi la serviciu sau la școală, faci sport, petrecere, ceremonie, călătorii, stai. este foarte potrivit pentru copii, adolescenți, fete și femei. 【Ultimul design de modă】 : designul simplu și modelele la modă nu numai că îți înfrumusețează coafura, dar evidențiază și trăsăturile faciale rafinate, realizând un temperament elegant și dulce, făcându -te mai fermecător și mai romantic. Acestea pot fi potrivite cu aproape orice îmbrăcăminte, iar culoarea și culoarea părului se potrivesc și mai mult. 【Cadou minunat】 : Este un cadou minunat ca cadou de Crăciun, cadou de Halloween, cadou de ziua de naștere sau pentru genți bune pentru petrecere. De asemenea, convenabil pentru utilizarea zilnică. Convenabil pentru depozitare și excelent ca cadou de ziua de naștere, cadou de Crăciun, cadou de Anul Nou sau genți bune pentru petreceri. 【Design fără alunecare】 : Clipurile de păr Snap sunt confecționate din metal de înaltă calitate nu ți-ar aluneca ușor din păr și, de asemenea, îți pot păstra bretonul de pe față, îți face părul să pară curat și să economisești timp de bretele de păr dezordonate.

Caracteristici detaliate

Produse similare