• Reciente
Set de linguri de desert de cafea, suport metalic pentru bază de lebădă organizator de linguri cu 6 linguri, set de veselă creativă suport decorativ în formă de lebădă )

Set de linguri de desert de cafea, suport metalic pentru bază de lebădă organizator de linguri cu 6 linguri, set de veselă

RON 23.19
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Conținutul pachetului : setul nostru de veselă include un suport în formă de lebădă și 6 linguri de cafea. Material de înaltă calitate : lingura este fabricată din oțel inoxidabil de calitate alimentară și aliaj de zinc, care este durabil. (Trebuie să curățați după utilizare, ștergeți apa uscată.). Utilizare pe scară largă : poate fi folosit pentru a bea cafea, băuturi sau deserturi. Acest raft este folosit pentru a ține furculițe, linguri și pentru a vă decora biroul. Este cea mai bună alegere pentru a întâmpina oaspeții. Aceste tacamuri rafinate vor lăsa o impresie profundă oaspeților tăi!. Design unic : designul bazei în formă de lebădă este original, rafinat și elegant, chiar și pentru decorarea casei. Cadouri : design de bază în formă de lebădă, arată original, delicat și elegant.Un cadou perfect pentru o nunta sau prietenii și familia. Metal Dinnerware Swan bază titularul lingura Organizator Tacamuri Set cu 6 PCS cafea desert inghetata linguri CAIETUL DE SARCINI : Material : metal; Culoare : Aur, Argint; Swan înălțime : 12.2 cm; lungime lingura : 10.5 cm; întregul set cantareste aproximativ 165g; Lista de ambalare : Swan base * 1 lingura * 6.

Caracteristici detaliate

 :
Material:
metal; 
Color:
gold, silver; 
Swan height:
12.2 cm; 
Spoon length:
10.5cm; 
The whole set weighs about 165G; :

Produse similare