• Reciente
Puccy 2 Pack Anti Blue Light Screen Protector Protector Film, compatibil cu Asus Rog Zephyrus S GX701 GX701GX 2019 17.3 TPU Guard (Protector de sticlă nu temperat)

Puccy 2 Pack Anti Blue Light Screen Protector Protector Film, compatibil cu Asus Rog Zephyrus S GX701 GX701GX 2019 17.3 TPU

RON 116.53
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Vă rugăm să fiți atenție că protectorul de ecran este o peliculă de plastic flexibilă, nu sticlă temperată. Filtrul de lumină anti albastră poate tăia cea mai mare parte a luminii albastre dăunătoare. Reduceți oculare, cefalee și preveni eficient miopia. Duritatea 4 H poate rezista efectiv la zgârieturile zilnice. Proprietățile de auto-vindecare permit filmului să se recupereze de la zgârieturi minore și să-ți păstreze ecranul nou. Instalare fără praf, fără bule, cu o singură perspectivă. Vă rugăm să fiți atenție că protectorul de ecran este o peliculă de plastic flexibilă, nu sticlă temperată. Filtrul de lumină anti albastră poate tăia cea mai mare parte a luminii albastre dăunătoare. Reduceți oculare, cefalee și preveni eficient miopia. Duritatea 4 H poate rezista efectiv la zgârieturile zilnice. Proprietățile de auto-vindecare permit filmului să se recupereze de la zgârieturi minore și să-ți păstreze ecranul nou. Instalare fără praf, fără bule, cu o singură perspectivă. Detalii despre produs : 1. Protejează dispozitivul de duritate grea, abraziune, zgârieturi, daune precum scăderea și coliziunea. 2. Folosind un adeziv siliconic care este ușor de desprins, procesarea fără aer elimină bulele de aer, iar adsorbția se încadrează în mod natural. 3. Suprafața are o acoperire cu ulei rezistent la amprentă, astfel încât să o puteți șterge rapid cu o ștergere ușoară. 4. Nu afectează senzația subțire, moale, funcționarea și sensibilitatea la atingere. 5. Un film de haina auto-vindecătoare, cu reparabilitate excelentă și modelare. Are proprietăți excelente de auto-vindecare, este rezistent la zgârieturi minime la suprafață, dacă este zgâriat la o anumită adâncime. Probleme care au nevoie de atenție : ① Vă rugăm să nu atingeți suprafața adezivă sau să fiți atinși de alte lucruri. Dacă există praf, vă rugăm să folosiți absorabarea prafului pentru a îndepărta praful înainte de instalare. Acordați atenție dacă filmul este prăfuit sau nu, dacă este cazul, utilizați-absorber praf pentru a îndepărta praful înainte de instalare.

Caracteristici detaliate

Produse similare