• Reciente
Pmsanzay masă de călcat cuier suport de masă de călcat Organizator suport de perete placă de fier Caddy, suport reglabil excelent pentru spălătorii raft de depozitare raft agățat cuier-țineți până la 50LB.

Pmsanzay masă de călcat cuier suport de masă de călcat Organizator suport de perete placă de fier Caddy, suport reglabil excelent

RON 11.99
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Vin cu 1 șurub auto taping și 1 plug de expansiune și 1 umeraș flexibil pentru masă de călcat. - fără masă de călcat. Universal-distanța dintre cele două vârfuri ale cuierului este reglabilă cu mâinile. Vă rugăm să ajustați sfaturi pentru a se potrivi t-picior stil masă de călcat sau Y-picior masă de călcat. Potrivit pentru toate mesele de călcat. Ușor de instalat : utilizați șuruburile incluse pentru a instala suportul de masă de călcat în spălătorie, camera de utilitate sau peretele subsolului. De asemenea, îl puteți folosi ca umeraș pentru haine sau umeraș pentru prosoape etc. 50 de lire sterline-raftul nostru este fabricat din metal, depozitarea durabilă și robustă a călcatului va dura ani de zile. Economisiți spațiu : maximizați spațiul montat pe perete și depozitați masa de călcat pe verticală pentru a crește spațiul de depozitare fără a ocupa spațiu pe podea. Vin cu 1 șurub auto taping și 1 plug de expansiune și 1 umeraș flexibil pentru masă de călcat. - fără masă de călcat universală-distanța dintre cele două vârfuri ale cuierului este reglabilă cu mâinile. Vă rugăm să ajustați sfaturi pentru a se potrivi t-picior stil masă de călcat sau Y-picior masă de călcat. Potrivit pentru toate mesele de călcat ușor de instalat : utilizați șuruburile incluse pentru a instala suportul de masă de călcat în spălătorie, camera de utilitate sau peretele subsolului. De asemenea, îl puteți folosi ca umeraș pentru haine sau umeraș pentru prosoape etc. 50 de lire sterline-raftul nostru este fabricat din metal, depozitarea durabilă și robustă a călcatului va dura ani de zile. Economisiți spațiu : maximizați spațiul montat pe perete și depozitați masa de călcat pe verticală pentru a crește spațiul de depozitare fără a ocupa spațiu pe podea.

Caracteristici detaliate

Produse similare