• Reciente
Yoselin coadă de rândunică Jig Roata marcarea ecartament set de instrumente, 1 rulment roata Cutter pentru lemn moale,1 blocat roata Cutter pentru lemn de esență tare,1 șurubelniță,1 creion pentru prelucrarea lemnului, Inch & mm scară Imperial Ruler.

Yoselin coadă de rândunică Jig Roata marcarea ecartament set de instrumente, 1 rulment roata Cutter pentru lemn moale,1 blocat

RON 3.33
Cantitatea de bunuri
Prezentare

1.Material Solid : prelucrare CNC din aluminiu, realizată din țagle solide din aluminiu și anodizată, este ușoară și durabilă. 2.Marcarea cozii de rândunică : poate fi folosit pentru a marca cu precizie panta lemnului de esență moale și a lemnului de esență tare, iar aspectul cozii de rândunică rapid și precis. 3.Ecartament de marcare a roților : tijă de oțel de precizie de 8 inci, utilizată ca ecartament de adâncime și transmisie rapidă de măsurare. Scara este de 1 mm/1/64 inch pentru referință ușoară. Poate fi reglat cu precizie de butonul moletat și alunecă pe marginea piesei de prelucrat. 4.Domeniul de aplicare : oferă asistență utilă pentru începători sau lucrători profesioniști cu experiență în lemn și poate fi folosit ca un cadou ideal și practic pentru tâmplari. 5.Valoare adăugată : oferim trei accesorii suplimentare, creioane/Suporturi pentru creioane / șuruburi de strângere manuală M6, astfel încât fiecare tâmplar să poată marca ușor și clar cu un creion. 1. Pe lângă trasarea unei linii drepte fine pentru dvs., rigla noastră de scriere poate fi folosită și pentru a testa adâncimea. 2. Rigla noastră de scriere este fabricată din aliaj de aluminiu oxidat + material din alamă, ceea ce îl face mai ușor în greutate și ușor de transportat în orice moment. În același timp, îl face și mai durabil. 3.Tija de oțel bine măcinată, cu o lungime de 8 inci și o scară de numai 1 mm 1/32 inch, face posibilă efectuarea unor măsurători mai precise. 4. Pentru scriere pot fi utilizate diferite materiale, cum ar fi roata cuțitului, creionul sau acul de oțel pentru a vă satisface cerințele. 5. Corpul fin și piulița fac reglarea mai rapidă și mai precisă. Precizie de 1/32 "pe grilă și roată de alamă cu diametrul de 1,8" pentru o mai mare precizie și fiabilitate în practică.

Caracteristici detaliate

Produse similare