• Reciente
Placă de aramă YTWDQWQC Fișă de cupru din foaie subțire folie de folie Roll 99,9% CU PUR CUPPER BROY pentru meșteșuguri, Machine Shopsbrass Placă de cupru din metal

Placă de aramă YTWDQWQC Fișă de cupru din foaie subțire folie de folie Roll 99,9% CU PUR CUPPER BROY pentru meșteșuguri, Machine

RON 2.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Fabricat din material de aramă, care are proprietăți mecanice bune și o bună utilabilitate care poate rezista la procesarea presiunii calde și la rece. 100% și de înaltă calitate. Suprafață netedă, conținut scăzut de oxigen. Puritate înaltă, organizare fină. Greu, puternic. Excelent pentru sudare și brazare. Durabil în utilizare. Flexibil, densitate excelentă, conductivitate termică, conductivitate bună și. Poate fi utilizat pentru conductiv, termic și de sudare. Nonporos, trachom, liber. Eroziunea electrică ridicată a preciziei suprafeței, a procesului de tratare termică, electrodul nu a avut nicio direcție. Fabricat din material de aramă, care are proprietăți mecanice bune și o bună utilabilitate care poate rezista la procesarea presiunii calde și la rece. 100% și de înaltă calitate. Suprafață netedă, conținut scăzut de oxigen. Puritate înaltă, organizare fină. Greu, puternic. Excelent pentru sudare și brazare. Durabil în utilizare. Flexibil, densitate excelentă, conductivitate termică, conductivitate bună și. Poate fi utilizat pentru conductiv, termic și de sudare. Nonporos, trachom, liber. Eroziunea electrică ridicată a preciziei suprafeței, a procesului de tratare termică, electrodul nu a avut nicio direcție. Aplicații : proiecte de bricolaj, decorare a clădirilor, industriale, electronice, echipamente și așa mai departe specificarea : dimensiunea produsului (W x L) : 100mmx1m/3.9x39. 4 inchthickness : 0,04inch/1mm Puritate de cupru : 99,9%Material : Coppercacteristici : Caracteristici ale produsului : Proprietăți mecanice bune, plasticitate benignă la cald , rezistență ridicată, plasticitate bună, sudabilitate bună, utilizări : o gamă largă de utilizări, cum ar fi centurile de rezervor de apă, Țevi de alimentare și drenaj, medalii, burduf, conducte de serpentină, produse mici complexe, artizanat, piese hardware, instrumente muzicale, etc. Pachet inclus : 1 x Rollservice de cupru pur : Dacă aveți vreo problemă cu acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și vă vom rezolva problema cât mai curând posibil. Plagea a inclus : 1 x rulou din foi de aramă.

Caracteristici detaliate

Product size( W x L):
100mmx1m/3.9x39. 4 inch
Thickness:
0.04inch/1mm
Copper purity:
99.9%
Material:
Copper
Characteristics:
Product features:
Good mechanical properties, benign hot plasticity, high strength, good plasticity, good weldability,
Uses:
A wide range of uses, such as water tank belts, water supply and drainage pipes,medals,bellows, serpentine pipes, complex small products,handicrafts, hardware parts, musical instruments,etc.
Package Included:
1 x Pure copper Roll:
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible.:
Package Included:
1 x Brass Sheet Roll

Produse similare